Αχαγιά 82: Όταν οι τοπικοί σύλλογοι προωθούν νέα ταλέντα

In Athlenda Greece
Scroll down

Με γνώμονα την ανάδειξη τοπικών νεαρών ταλέντων του μπασκετ, η Αχαγιά 82 και τα Αστέρια Αχαΐας για 3η συνεχόμενη χρονιά ένωσαν τις δυνάμεις τους στην προσπάθεια προώθησης των αθλητών της ακαδημίας Αστέρια Αχαΐας στην ανδρική ομάδα του Αχαγιά 82.

Για την αντικειμενικότερη και πιο αξιοκρατική επιλογή οι αθλητές, κάτω των 20 ετών, περνάνε από ιδιαίτερη αξιολόγηση, διαλογή και προετοιμασία στην ομάδα των Νέων. Η διαδικασία περιλαμβάνει μια σειρά συμμετοχών σε αναπτυξιακά και τοπικά Πρωταθλήματα ικανά να αναδείξουν τις ικανότητες του κάθε παίκτη και να βελτιώσουν την εξέλιξή τους στο χώρο του μπασκετ. Τα παιδιά που δείχνουν πρόοδο μέσα από το πρόγραμμα προάγονται στην ανδρική ομάδα Αχαγιά 82 με δικαίωμα συμμετοχής πλέον και στις Εθνικές κατηγορίες.

Φέτος, οι δύο σύλλογοι επέλεξαν να συνεργαστούν με τη γνωστή μπασκετική πλατφόρμα ανάδειξης ταλέντων, το Athlenda.com Σκοπός είναι μέσα από το Athlenda Career Program, να γίνει ακόμα πιο στοχευμένη επιλογή υποψηφίων για το πρόγραμμα και η αποδοτικότερη αξιολόγησή τους. Τα ονόματα που τελικά επιλέχτηκαν είναι: Σέρμπος Ιωάννης, Σταύρος Καρκούλιας, Ηλίας Τσομάνι, Σώκος Κωνσταντίνος, Προκόπης Καμάτσος, Σιββάς Γιώργος, Στάνκοβιτς Αλέξανδρος, Τόκας Χρήστος και ο Κατσιδήμας Ευάγγελος.

Δες παρακάτω όλους τους υποψήφιους παίκτες και μπες και εσύ στο Athlenda για να ξεχωρίσεις στον κόσμο του μπασκετ >>> FREE Sign Up

 

Follow us on Social Media: