Ζέφυρος ’02: Οι νέες μεταγραφές μέσω Athlenda

In Athlenda Greece
Scroll down

Νέες μεταγραφές ανακοίνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ανατολικής Ακτής, Ζέφυρος ’02 μέσω του Athlenda Career Program.

Με τον coach Αλεξανδρίδη Θεόδωρο να έχει αναλάβει την οργάνωση, η ομάδα ανακοίνωσε τις μεταγραφές της για τη σεζόν 2018-2019.

Οι νέες μεταγραφές του Ζέφυρς 02 σε ανδρικό και K20 είναι οι: Καλπαξίδης Ηλίας, Βούλγαρης Σωκράτης, Φωτιάδης Ιορδάνης, Γιαννάκης Θάνος, Ζωγράφος Γιάννης και Τσίτσης Πέτρος (Κ20).

Την υπόλοιπη ομάδα συνεχίζουν να στελεχώνουν οι: Ματενίδης Αλέξανδρος, Μάρκου Παύλος, Κανάρας Γιώργος, Τσάμογλου Τάσος, Καλαμαράς Γιάννης, Τσιόγκας Ηλίας, Φαρμάκης Χαριστός και ο αρχηγός της ομάδας Μυτηλιναίος Άρης.

Σχετικά με την συνεργασία του Ζέφυρος ’02 με το Athlenda Career Program, ο νέος προπονητής Θεόδωρος Αλεξανδρίδης δήλωσε: “Έχουμε τη χαρά να έχουμε μια συνεργασία με το Athlenda, μας βοήθησε πάρα πολύ στη μεταγραφική περίοδο να πάρουμε 6 αθλητές. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και ελπίζω η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και την υπόλοιπη μεταγραφική περίοδο και γιατί όχι και για την υπόλοιπη πρώιμη σεζόν. Ελπίζω τη νέα χρονιά η ομάδα μας να πετύχει όλους τους στόχους της και να έχουν υγεία οι αθλητές που είναι το πιο σημαντικό.”  Δείτε το σχετικό video:

Από την ανακοίνωση των παικτών δε θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά και οι υπόλοιποι προπονητές, Γιάνναρος Κώστας και Σαμαρά Ελισάβετ, καθώς και ο Πρόεδρος Κώνστας Γεώργιος και η Γενική Αρχηγός Μαρτσιώτη Βούλα που έδειξαν την στήριξή τους στους παίκτες και την εμπιστοσύνη τους στο Athlenda Career Program.

Η ομάδα ήδη ξεκίνησε τις προπονήσεις που θα δέσουν παίκτες και προπονητές και θα βάλουν τις βάσεις για μια δυναμική χρονιά στην πολλά υποσχόμενη ομάδα του Ζέφυρου ’02!

Μπες και εσύ στο Athlenda και βρες την επόμενή σου ομάδα. Κάνε τώρα FREE Sign Up

 

Follow us on Social Media: