Ανακοινώθηκαν οι πρώτες μεταγραφές μέσω Athlenda

In Athlenda Greece
Scroll down

Το Athlenda Career Program ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν ανακοινώνοντας ήδη τις πρώτες μεταγραφές που έγιναν μέσα από τα JOB OPENINGS της πλατφόρμας. Από ομάδες της Α1 μέχρι και χαμηλότερων κατηγοριών, ομάδες και παίκτες έβαλαν τις πρώτες υπογραφές για μια επιτυχημένη σεζόν 2018-2019.

Συγκεκριμένα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μόλις ανακοίνωσε την πρώτη επίσημη μεταγραφή που έγινε με τη βοήθεια του Athlenda Career Program. Ο πολλά υποσχόμενος 25χρονος forward Jamal Jones, είναι πλέον στο δυναμικό του ΠΑΟΚ και θα αγωνιστεί για την ομάδα τη φετινή σεζόν.

Jamal Jones transfer PAOK-Athlenda

Αλλά και ομάδες μικρότερων κατηγοριών σχηματίζουν ήδη το roster τους με τη βοήθεια του Athlenda Career Program, υπογράφοντες με ταλαντούχους παίκτες που εντόπισαν μέσα στο Athlenda. Αναλύτικα οι ομάδες και τα ονόματα που ανακοινώθηκαν επίσημα μέχρι στιγμής είναι:

Λεύκιππος Ξάνθης: Μιχάλης Σταματέλος και Φραντζέσκος Χρήστου

Ελευθερούπολη: Σταμπουλής Ιωάννης και Σωκράτης Γκέλιος

Ανατόλια: Κιγμέτογλου Πάνος

Αίας Ευόσμου: Σκεμπής Γιώργος και Λαζαρίδης Κωνσταντίνος

ΑΓΣ Ιωαννίνων: Ζαχαρίας Πουρνάρας

Πολλές ακόμα ομάδες αναμένεται να ανακοινώσουν τα νέα ταλέντα που ανακάλυψαν στο Athlenda μέσα στο επόμενο διάστημα καθώς τα Job Openings του Athlenda συνεχώς αυξάνονται και νέες ομάδες από Ελλάδα και εξωτερικό κάνουν join στο Athlenda Career Program.

Εάν θέλεις και εσύ να βρεις ομάδα για τη νέα σεζόν, μπες τώρα στο Athlenda (WEB ή APP) και κάνε apply στις θέσεις που σε ενδιαφέρουν.

Ανακοινώθηκαν οι πρώτες μεταγραφές μέσω Athlenda 2

Follow us on Social Media: