Α1 σε αναζήτηση παικτών στο Athlenda

In Athlenda Greece
Scroll down

Job Openings από A1

Μέσα Ιουλίου πλέον και όλες οι ελληνικές ομάδες είναι σε έντονη αναζήτηση παικτών για τη νέα σεζόν και η A1 δεν είναι εξαίρεση.

Φέτος το καλοκαίρι η πλειοψηφία των ελληνικών ομάδων της A1 αλλά και κάθε κατηγορίας βρήκε νέο “κανάλι” αναζήτησης παικτών με τη χρήση των Job Openings του Athlenda. Με την δημιουργία της θέσης στη γνωστή μπασκετική πλατφόρμα του Λάζαρου Παπαδόπουλου, οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να περιγράψουν ακριβώς τον τύπου του παίκτη που επιθυμούν να επανδρώσει την ομάδα τους και να δεχτούν αιτήσεις από όλους τους χρήστες της πλατφόρμας.

Μερικές από τις ομάδες της Α1 που ήδη άνοιξαν το Job Opening τους στο Athlenda είναι: PAOK, ARIS, AEK, PAO, CRETAN KINGS, KYMI,  HOLARGOS, KOLOSSOS RHODOU, LAVRIO, PROMITHEAS και το PERISTERI με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ήδη να έχει ανακοινώσει επίσημα τον πρώτο παίκτη που πήρε, τον 25χρονο Jamal Jones, με τη μεσολάβηση του Athlenda Career Program. Διάβασε επίσης: “Ανακοινώθηκαν οι πρώτες μεταγραφές μέσω Athlenda”

Όταν η A1 σου χτυπά την πόρτα…

Εκατοντάδες παίκτες του μπάσκετ από Ελλάδα και εξωτερικό ήδη έχουν φτιάξει το προφίλ τους στο Athlenda για να μπορούν να πάρουν μέρος στα Job Openings ενώ ομάδες κάθε κατηγορίας και προπονητές από τη μεριά τους ήδη κοιτάνε τα προφίλ που τους ταιριάζουν περισσότερο και ξεκίνησαν τις πρώτες επικοινωνίες.

Κάνε και εσύ το δικό σου προφίλ και ανακάλυψε νέες δυνατότητες επαγγελματικών επιλογών αλλά και υποτροφιών μέσα από το Athlenda.

Join Athelnda WEB ή APP και ξεχώρισε!

Follow us on Social Media: