Η αίγλη του NBA σε ελληνικό έδαφος

In Athlenda Greece
Scroll down

Το πρώτο NBA Basketball School Camp Greece ολοκληρώθηκε πρόσφατα με απόλυτη επιτυχία.

Αθλητές και αθλήτριες από 6-18 ετών είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με NBA standards σε ένα summer camp αμερικανικών προδιαγραφών. Το camp πραγματοποιήθηκε στο Deree – The American College of Greece στην Αθήνα σε δύο περιόδους: Α’ Περίοδος: 02-06/07/2018, Β’ Περίοδος: 09-13/07/2018.

Γιατί NBA Basketball School;

Αυτό που αναμενόμενα μάλλον ξεχώρισε το Basketball School είναι ο μοναδικός τρόπος προσέγγισης του στην εκπαίδευση των νεαρών ταλέντων...”NBA-Way”. Συνδυάζει την ανάπτυξη του μπασκετικού ταλέντου των παιδιών μέσα από μια σειρά εκρηκτικών αθλητικών δραστηριοτήτων με την ταυτόχρονη προώθηση των αξιών του NBA, της ακεραιότητας, ομαδικότητας αλλά και του σεβασμού. Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε που παίκτες και προπονητές έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα απο το Job Opening του Athlenda μόλις επιβεβαιώθηκε η είδηση για την έναρξη του πρώτου NBA Basketball School Camp στην Ελλάδα.

Χρήστες του Athlenda ξεχωρίζουν στο Camp

Το Camp εμπιστεύτηκε το Athlenda τόσο για την εύρεση των νεαρών ταλέντων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, όσο και για την επιλογή του προπονητή μέσα από τα Job Openings του Athlenda. Μάλιστα εξερευνώντας την βάση του Athlenda, το NBA άνοιξε θέσεις για 2 υποτροφίες και έπειτα από πολλές αιτήσεις αθλητών από Ελλάδα και εξωτερικό, κατέληξαν σε 2 ταλαντούχα παιδιά που έφτιαξαν το μπασκετικό τους προφίλ στο Athlenda και έδειξαν τα skills τους. Οι δύο τυχεροί ήταν η Ελένη Μαυρουδή για την Α’ περίοδο (Δες ΕΔΩ το προφίλ της παίκτριας) και ο Ζαφείρης Μπάμπος για τη Β’ περίοδο (Δες ΕΔΩ το προφίλ του παίκτη).

Σε ότι αφορά τη θέση του προπονητή, το NBA Basketball School Camp Greece επέλεξε να συνεργαστεί με τον χαρισματικό και πολλά υποσχόμενο coach Θοδωρή Τερζή (Δες ΕΔΩ αναλυτικά το προφίλ του coach). Ο ίδιος μίλησε για το Athlenda και πως τον βοήθησε να βρει καλοκαιρινή εργασία σε ένα τόσο φημισμένο και απαιτητικό camp και για όλη την εμπειρία του με την οργάνωση και τις προπονήσεις. Δες το video με τις δηλώσεις του:

To NBA Basketball School Camp έκανε φέτος την αρχή του στο ελληνικό έδαφος προσφέροντας την αίγλη του σε όλους τους συμμετέχοντες. Σε εμάς μένει μόνο να ελπίσουμε πως ένα τόσο πολλά υποσχόμενο camp θα εδραιώσει την παρουσία του στον ελλαδικό χώρο και θα συμβάλει θετικά στην ανάδειξη ακόμα περισσότερων μπασκετικών ταλέντων.

Μπες και εσύ στο Athlenda και αναζήτησε περισσότερες μπασκετικές ευκαιρίες >>> FREE SIGN UP

Follow us on Social Media: