Δοκίμασε τα DRILLS παρέα με την ομάδα σου!

In Athlenda Greece
Scroll down
Το Athlenda, η πλατφόρμα που φτιάχτηκε για να αναδείξει τα νέα ταλέντα του μπασκετ από όλο τον κόσμο, σου δίνει μια μοναδική ευκαιρία να αποδείξεις τις ικανότητες σου στο γήπεδο παρέα με όλη σου την ομάδα! Με τις οδηγίες του προπονητή σου και την στήριξη του Athlenda θα είσαι από τους πρώτους που θα δοκιμάσεις τα DRILLS.

Τι είναι τα DRILLS;

Φτιαγμένα από τον εξειδικευμένο προπονητή ατομικής βελτίωσης Ganon Baker, τα DRILLS που θα βρεις στο Athlenda είναι ό,τι χρειάζεται ένας νέος παίκτης για να αναδείξει τις ικανότητές του. Οι 5 αυτές ασκήσεις έχουν διπλό στόχο. Από τη μία, η εκτέλεσή τους αναδεικνύει τα δυνατά σου σημεία: πόσο καλά σουτάρεις, πως χειρίζεσαι την μπάλα, πόσο γρήγορος και ευέλικτος είσαι στο γήπεδο κλπ και σε βελτιώνει. Από την άλλη θα προσφέρεις στον κόσμο του μπάσκετ την ευκαιρία να σε δει και να σε αξιολογήσει πιο εύκολα, και να σου ανοίξει νέους ορίζοντες για το μέλλον μέσω του Athlenda.

Πως ξεκινάς λοιπόν;

Ο coach σου θα σε ενημερώσει για τη μέρα που μαζί με την υπόλοιπη ομάδα θα δοκιμάσετε για πρώτη φορά τα drills μαζί με φωτογράφο του Athlenda που θα τραβήξει σε video τις κινήσεις σου. Ετοιμάσου λοιπόν και φρόντισε να κάνεις μέχρι τότε το account σου στο Athlenda από WEB ή APP (Playstore) για να μπορείς μετά να ανεβάσεις τα DRILLS σου. Πρόσθεσε βασικά στοιχεία σου πχ. φωτογραφία προφίλ, τα φυσικά σου χαρακτηριστικά (ύψος, βάρος, άνοιγμα χεριών κλπ.), την ομάδα σου κλπ. Οκ μέχρι εδώ; Πάμε να δούμε ένα ένα τα DRILLS.

Δες όλα τα DRILLS

Δες τα όλα προσεκτικά και εστίασε στα σημαντικά σημεία που τονίζει ο Ganon Baker. Οι οδηγίες του έχουν σημασία γιατί γνωρίζει καλά τι παρατηρούν οι επαγγελματίες του μπασκετ σε έναν παίκτη, οπότε δώσε βάση!

U STANCE

Το U STANCE σχεδιάστηκε για να αποδείξει τόσο την ταχύτητά σου όσο και το πόσο επιδέξιος είσαι με τα χέρια. Δοκίμασε να κάνεις αυτό το drill με αρκετή ένταση ώστε να δείξεις το επίπεδο ισορροπίας στο σώμα σου και να παρακολουθείς γενικά την πρόοδο σου με τον καιρό.

2 FEET HOOK FINISHES

Ανεξαρτήτως του ύψους σου, δοκιμάζοντας να κάνεις τα 2 FEET HOOKS θα δεις ότι σταδιακά θα βελτιώσεις σημαντικά τα τελειώματά σου και με τα δύο χέρια και παράλληλα να προστατεύεις την μπαλα με τo σώμα σου. Εξάσκησε καλά την κίνηση και θα νιώσεις άμεση βελτίωση και ο ίδιος.
Θέλεις να δείξεις σωστή τεχνική και ρυθμό; Τότε δοκίμασε και το 5 SPOT FLOATER. Είναι ένα αρκετά δύσκολο σουτ αλλά αποδεικνύει την ικανότητα σου να σουτάρεις από μέση απόσταση. Φρόντισε να πηγαίνεις εκεί που θέλεις με την ντρίμπλα σου και για να το απογειώσεις τελείωνε τις φάσεις και με τα δύο χέρια.

TOSS OUT THREES

Σε ότι θέση και αν παίζεις, η ικανότητα σου να βάζεις τρίποντα θα εκτιμηθεί από κάθε ομάδα και προπονητή. Δοκίμασε το TOSS OUT THREES DRILL και δείξε την ταχύτητα και την ακρίβειά σου. Μπορείς να σουτάρεις γρήγορα, με σωστή τεχνική και χωρίς να κουράζεσαι από τα συνεχόμενα σουτ; Απόδειξέ το!

JORDAN BOUNCE OFF

Και φτάσαμε στο DRILL που μπορούμε να πούμε πως τα συνδυάζει όλα. Το JORDAN BOUNCE OFF σχεδιάστηκε για να μπορείς να δείξεις όλες σου τις δεξιότητες με μόλις μία άσκηση. Ταχύτητα, ακρίβεια, έλεγχος της μπάλας. Στο drill αυτό μπορείς να τα παρουσιάσεις όλα. Δοκίμασέ το με τις αγαπημένες σου κινήσεις και δες μέχρι που μπορείς να φτάσεις!

Έτοιμος;

Ενημερώσου από τον coach σου για περισσότερα και κάνε την εγγραφή σου στο Athlenda WEB ή κατέβασε το APP (Playstore). Ετοιμάσου να δείξεις τι αξίζεις. Καλή επιτυχία!

Follow us on Social Media: