🏀 Κέρδισε Υποτροφία στο Giannakis Academy 😱

In News
Scroll down

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΩΡΑ μια από τις 3 υποτροφίες και -10% που χαρίζει ο Παναγιώτης Γιαννάκης στους χρήστες του Athlenda για το summer camp του.

Για άλλη μια χρονιά, και μετά την  περσυνή επιτυχία, ο αγαπημένος όλων coach αποφάσισε να επιλέξει πάλι παίκτες από το Athlenda προσφέροντας συνολικά όχι μία, ούτε δύο αλλά τρείς υποτροφίες  σε νεαρούς παίκτες του μπάσκετ που χρησιμοποιούν το Athlenda για να δείξουν το ταλέντο τους.

🏀 3 υποτροφίες στο Giannakis Academy από το Athlenda

Και φέτος το καλοκαίρι o γνωστός coach, χαρίζει σε 2 τυχερούς υποτροφίες για το summer camp του Giannakis Academy της Αθήνας 9-14 και 16-21 Ιουλίου στο Ψυχικό και σε έναν υπέρτυχερό υποτροφία για το  summer camp της Χαλκιδικής 17-23 Ιουνίου με επιπλέον δωρεάν διαμονή και διατροφή.

Εάν θέλεις και εσύ να είσαι ένας από τους 3 παίκτες που θα επιλέξει ο κορυφαίος coach:

  1. Κάνε εγγραφή στο Athlenda
  2. Φτιάξε ένα τέλειο μπασκετικό προφίλ και
  3. Κάνε Apply στο Job Opening του Giannakis Acedemy μέσα από το Athlenda

🏀 10% έκπτωση στους χρήστες του Athlenda

Επιπλέον το Athlenda εξασφάλισε για όλους τους παίκτες του που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο summer camp και δε θα κερδίσουν τις υποτροφίες, 10% έκπτωση για όποια από τις περιόδους ή τις περιοχές τους ενδιαφέρουν.

 

Εάν  θέλεις να προπονηθείς μόνο από τους καλύτερους και να δείξεις τι αξίζεις τώρα είναι η ευκαιρία σου. Γράψου τώρα στο Athlenda και δήλωσε συμμετοχή στο JOB OPENING του Giannakis Academy.

ΒΙΑΣΟΥ! Οι θέσεις είναι περιορισμένες! Κάνε τώρα εγγραφή στο Athlenda.

 

Follow us on Social Media:

Submit a comment